"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2017. január 12., csütörtök

Eltelt egy esztendő

Ez volt az az év, amelyikről nem tudom eldönteni, hogy ha a mérleg egyik serpenyőjébe a jó dolgokat pakolnám, a másikba pedig a rosszakat, akkor melyik irányba billenne a mutató. Egy biztos: a 2016-os évünk az "Ami elromolhat, az el is romlik" jegyében telt, rengeteg plusz kiadással és felesleges bosszankodással.

Oké, aláírom, nem ez volt életünk legsza... legrosszabb éve, ám ennek ellenére én mégis nagyon örülök, hogy vége van.

A legfontosabb projektünk ebben az évben is a házfelújítás volt. Azt nem számoltam össze, hogy januártól decemberig hányszor csendültek fel hol egyikünk, hol másikunk szájából a még egyszer biztos, hogy nem-mel kezdődő és a venném meg-gel végződő mondatok, de azt tudom, hogy amikor ránézünk az egyes munkafázisok végén készült képekre, akkor a biztos, hogy nem-et felváltja a dehogynem. :)

Olyannyira dehogynem, hogy legutóbb is azon kaptuk magunkat, hogy egy romos őrségi épületet nézegetünk az interneten... Hess, hess, gondolat!... Legalábbis egyelőre. ;)

A negyedik negyedévben meg kellett hoznunk néhány, a 2017-es évünkre erősen kiható döntést, pontosabban el kellett határoznunk magunkat, de ezekről bővebben majd a maguk idejében írok.

2 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Várom mi lesz a folytatás? Jól sejtem kint vagy bent? Vagy?

J. írta...

Kint is, bent is ;)

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster