"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2016. március 13., vasárnap

Országfutás 3.

Mivel az első és a második Országfutásnak is részesei voltunk, így a harmadikat sem hagyhattuk ki :) Bár bevallom töredelmesen, majdnem sikerült lemaradtunk róla, de szerencsére március 12-én reggel bemondták a rádióban, hogy határainkon innen és túl ma kerül megrendezésre a 3. Országfutás... Hoppá! Gyorsan beregisztráltam és délután fel is vettük a nyúlcipőt.


Ahhoz képest, hogy az országfutások alkalmával együtt mozdul az ország népe, mi nemhogy futóval, de még sétáló emberrel sem találkoztunk út közben. Meg is jegyeztük, hogy furcsa országfutás a mienk... felénk úgy látszik, mindenkinek más dolga akadt.

Sebaj, mi harmadszorra is jót országfutottunk :) A szokásos Alsóörs - Csopak - Alsóörs útvonalunkat annyiban módosítottuk, hogy a csopaki Csillagvárta helyett most kicsit tovább, egészen pontosan a csopaki mólóig futottunk.  Így  a résztvevők által összesen megtett 70.965 km-hez mi 2 x 11,67 km-rel járultunk hozzá.


Fusson akinek kedves az élete! ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster