"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2015. június 23., kedd

Kerítést, de milyent is?

"Mikor az emberek építkeznek, az építkezés végén nagy problémával kerülnek szembe. A telket el kell keríteni. Ilyenkor általában már kevés a pénz és felmerül a kérdés: milyen kerítést érdemes építeni?" 

2 megjegyzés:

Kovács Miklós írta...

A legjobb az lenne ha nem kellene. Néha eljutok még egy-egy kis faluba, ahol nincs vagy csak jelzés értékű "kerítések" vannak. Sajnos a világ pont ellenkező irányba halad :( Kőkerítések emelkednek, erősek és magasak, hogy védjenek és be ne lássanak. Megannyi kis erődítmény. Nálatok is fontos eleme lesz az udvarnak, hál' a kedves szomszédnak. Jó választást kívánok!
ui. nagyon érdekes volt a videó :)

J. írta...

Szerintünk is az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem kellene. Szeretnénk valami természetközeli megoldást választani, mert nem lenne jó, ha a kerítés dominálna a kert helyett.
A youtube-on találhatsz még pár érdekes videót tőlük. Örülök, hogy tetszett :)

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster