"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2015. március 14., szombat

I. Országfutás

Országot futottunk ma. A regisztrációs oldalon lévő adatok szerint 3833 fő összesen 48542 km teljesítését vállalta a mai napon.


Mi a 10 km-es Alsóörs - Csopak - Alsóörs távot vállaltuk és futottuk le. Szerintem a legvidámabb országfutás volt a miénk. Rengeteget nevettünk közben :) Visszafelé jövet találkoztunk egy futóval, akit már többször láttunk a környéken. Sem rajtunk, sem rajta nem volt OF-póló, de attól még lehet, hogy ő is országfutást csinált.

Szuper program volt ez mára és nagyon jól esett ez a 10km. OF nélkül is lett volna futás (éppen a március 20-i Öböl félmaratonra készülök) de ez a mai, ez OF volt :)

Nyílik az ibolya az alsóörsi móló mellett.
És kivirágzott az első mandulafa a hegyen!
Tavasz :)

2 megjegyzés:

Timi írta...

Ez nagyon jó, tele volt vele a Facebook.
Én még nem mertem bevállalni, mert mindig újra kezdem a futást (most éppen betegségek miatt) és nagyon kevés megy egyhuzamban...

J. írta...

Timi, jövőre már biztos, hogy Te is "országfutni" fogsz :) Nem baj, ha kevés és az sem, ha lassan megy. A lényeg, hogy jól essen és szeress futni :) Hajrááá!

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster