"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2014. október 28., kedd

A nap hőse

Lehelke 100% indoor cat, ezért nálunk az éves oltások rendszerint elmaradnak. Feleslegesen nem terheljük a szervezetét, pontosabban csak akkor oltatjuk be, ha tudjuk, hogy egyik országból a másikba utazunk vele. Bár, ha jobban belegondolok, párszor oltás nélkül hoztuk-vittük.

Ma nagy napra ébredtünk. Lehi újra megkapta a kombi-veszett oltását. Féltünk, hogy már a szállítódobozba tessékelés is egy tortúra lesz - őnagysága ugyanis mindig megérzi, ha orvoshoz visszük és a lehető leghihetetlenebb helyekre tud elbújni -. Szerencsére Maci ura volt a helyzetnek és Lehi pikk-pakk bent csücsült a dobozában.

Az orvosi rendelőben volt pár kutya, az egyik köhögött, a másik foghúzásra várt, de a mi macskánkat mindez hidegen hagyta. Sőt, miközben oltották, meg sem nyikkant, egy hangja nem volt egész idő alatt. Én kis hősöm! A doktornéni még meg is dicsérte, hogy milyen nyugodt cica. Hahaha, látná csak otthon!

A hasán lévő szőrtelen rész miatt most már hivatalosan sem aggódunk, mert a szakember megerősített bennünket abban, amit azért eddig is sejtettünk: bőrbetegségnek, irritációnak, kiütésnek, fertőzésnek, stb. nincs nyoma. Ilyen és kész :)

Bocs, Lehikém, az intim részletek miatt!
2013.07., Nagyjából így kezdődött.
Egyfolytában tisztogatja magát, így a szőrszálaknak semmi esélyük nincs arra, hogy visszanőjenek. Elég vicces, hogy kopasz a pocója, de nem tudunk mit csinálni vele... emiatt csak nem szerelünk a nyaka köré egy világvevő-antennát. Így imádjuk, ahogyan van, szőröstül-bőröstül.

5 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Cirnyónak picike szőrös sérve van. Ez a szexepilje. Mindegyiküknek más.

Kavics írta...

Unikát :-)

J. írta...

Igen, mindegyiküknek más és mi mindegyiküket imádjuk :)

Igen, unicat :)

baratella írta...

Sokat gondolok rád!
Itt a december és vajon te merre vagy? Már itthon?

J. írta...

Voltam otthon, de kb.1 hete megint kint vagyok, elkezdődött a rövid téli szezon. Sajnos az Őrségbe nem jutottunk el, viszont a Balatonnál lefutottam életem első félmaratonját :))

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster