"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2011. december 8., csütörtök

Hétvége Münchenben 1.

Münchent látni és megszeretni. Ezt megelőzően még soha nem jártunk ott és ez nagy hiba volt részünkről. Már réges-régen el kellett volna látogatnunk ebbe a városba. Trollia után mintha egy teljesen más világba csöppentünk volna. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt... fényév távolság... emberek, környezet, kultúra, életminőség, lehetőségek tekintetében egyaránt.

Az ott-tartózkodásunk fénypontja kétség nélkül a hétfő esti RHCP koncert volt, de erről majd később.

Red Hot Chili Peppers - Live in München 05/12/2011
A hotel, ahol laktunk... hát az valami pazar. Első ránézésre elég puccosnak tűnhet. Azért választottuk ezt, mert az Olympiahalle, ahol a koncert volt csak egy ugrás innen és ami a legfontosabb szempont: a házi kedvenceket is szívesen vendégül látják.

Leonardo Royal Hotel, München
Bejárat, recepció
Bár, lounge
Lift
Folyosó az 1.emeleten, ahol a szobánk volt
A szoba,ahol laktunk
Szegény Lehelke, ha tudná... 3 napig kutyaként tartották számon.
Internetes sarok
Bár
Szivarterem
Konferenciatermek előtere
Münchenre nem találok szavakat. Ezt egyszerűen látni és tapasztalni kell! Három (pontosabban 2,5) nap persze szinte semmire nem volt elég, úgyhogy még visszatérünk :)

A BMW világa
München éjjel
München nappal
München a föld alatt
Azok az emberek, akiknek megadatott, hogy ebben a városban éljenek, szerintem nem is tudják, hogy milyen szerencsések. Nem vagyok várospárti, de bevallom őszintén, hogy eljátszadoztunk a gondolattal - sőt, azóta is terítéken van -, hogy mi lenne, ha...
Bár jelen pillanatban nem érzek magamban elég erőt egy második újrakezdéshez. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Egy valamit nagyon jól tudunk: Trollia nem a mi közegünk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster