"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2015. december 24., csütörtök

Békés karácsonyt!"...Bántja lelkem a nagy város
Durva zaja,
De jó volna ünnepelni
Odahaza.
De jó volna tiszta szívből
– Úgy mint régen –
Fohászkodni,
De jó volna megnyugodni..."

4 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Hova lettél??????

J. írta...

Kedves Holdgyöngy! Már egy jó ideje próbálok rátalálni az útközben valahol nagyon elvesztett motivációmra és remélem, hogy lassan meglelem. Fejben már írogatok, de bepötyögni egyelőre valahogy nem akaródzik.
Köszönöm, hogy gondolsz rám!

Holdgyöngy írta...

Kint vagy, vagy itthon? Lehelke? Ház?

J. írta...

Holdgyöngy, ezer bocsánat! Úgy emlékeztem, válaszoltam... de ezek szerint csak fejben :) ne haragudj!
Már/még itthon vagyok március közepéig. A háznál még semmi változás, arrafelé másképp pörög az élet... de lassan majdcsak haladunk vele.
Lehelke jól van, imád itthon élni. Amikor hazaköltöztünk kintről, az eléggé megviselte őt, akkoriban kezdte el lenyalogatni az alhasáról a szőrt, ami azóta sem nőtt vissza, mivel egyfolytában nyalakszik. Ez lett a szexepilje :) ezt leszámítva szerencsére kutyabaja, hihetetlenül eleven és játékos. Augusztusban lesz 13 éves, de a viselkedése alapján ezt nem mondaná meg róla senki :) imádjuk nagyon :)

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster