"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2015. augusztus 2., vasárnap

12


Lehikém
12 éve jött a világra és majdnem pontosan ennyi ideje része az életemnek is.
Ha őszinte akarok lenni, az életem egyik fő irányítója. Akinek van macskája, az tudja, hogy miről beszélek... A kutyáknak gazdáik vannak, a macskáknak viszont alattvalóik ;)

Vannak, akik lelkiismeret-furdalás nélkül le tudják passzolni a a kis kedvencüket - legyen az kutya, macska, hörcsög, madárka vagy bármi más -, ha az életkörülményeik megváltoznak és úgy érzik, hogy az állatka többé már nem passzol az életükbe. Nekem, nekünk ez nem megy... pedig voltak / vannak / és lehet, hogy még lesznek is nehéz időszakaink. Hozzáteszem, ez a mostani sem könnyű.


Nem egyszerű vele, de nem tudom elképzelni nélküle.

Ha hiszitek, ha nem, Lehikém tud szkájpolni... tudja, megtanulta, hogy mit jelent, ha bekapcsolódik otthon a számítógép... ő is ott ül a gép előtt, figyel és még mesél is. Ha kérdezek tőle, akkor válaszol.

Nem tudom, mi játszódik le benne és azt sem, hogy ő vajon mennyire érzékeli az idő múlását illetve a térbeli távolságot, de abban biztos vagyok, hogy a kis fejecskéjében a számítógépet összekapcsolta velem.

Lehikém szkájpol.
Imádni való kis szerzet.

2 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Születésnapi simogatást küldök Lehelkének.

J. írta...

Kedves Tőled, továbbítottuk és köszöni ;)

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster