"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2013. január 12., szombat

Eltelt egy esztendő

2012 ripsz-ropsz elrepült velünk. Szinte észre sem vettem és egyszer csak vége lett. Talán azért tűnik gyorsnak az idő múlása, mert ebből a mókuskerékből, amibe belekerültünk egyelőre nincs kiszállás. De nem panaszkodom, mert biztos vagyok benne, hogy minden úgy van, ahogyan lennie kell és minden úgy történik, ahogyan annak történnie kell.

A 2012-es évünk legjelentősebb eseménye kétségtelenül az őriszentpéteri boronaház megvásárlása volt. Álmomban sem hittem volna, hogy valaha is sikerül vennünk akármit is Őriszentpéteren... és tessék, most van ott egy házunk. Kicsit kicsi, kicsit romos, de a miénk. Egy álom vált valóra... pontosabban: egy álom fog megvalósulni néhány éven belül. Hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem merem leírni, mert ez is elég álomszerű nekem...


Hogy 2013-tól mit várhatok, azt nem tudom. Ez az év a változások éve lesz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster