"Itt egy rét a virágoké, egy a pillangók tanyája. Három réten patak siet, négyet lép a gólya lába. Ötödiken túl az erdő, erdő, ami nincs kivágva. Hatodikról tóka bámul föl az égi felhőnyájra. Hetediket domboldalon esti hűvös szellő járja. Változtasson életeden az Őrségnek hét csodája!"

____________________________________________________________________________________________________________

Hétrétország:

2011. július 31., vasárnap

UPC 1.

Talán csak nem egy Undorító Pénzéhes Csürhe?

A műholdas UPC ügyélszolgálatát telefonon lehet elérni, a személyes ügyfélszolgálati pontok megszűntek. Nem gyanús ez egy kicsit az illetékes hatóságoknak?

Felvetődik bennem pár kérdés:

Hogyan működhet Magyarországon egy szolgáltató cég luxemburgi székhellyel, magyarországi képviselet és ügyfélszolgálati iroda nélkül? Off vagy shore vagy mindkettő?

Miért nem ingyenesen hívható telefonszámot biztosítanak a kedves ügyfelek részére a helyi tarifával hívható 06-40-...-es szám helyet?

Ha az ügyfélszolgálatot hívom, akkor miért Brassóban csörög ki a telefon?

Milyen ügyfélszolgálat az, ahol a telefon végén ülő, madonna-fejhallgatós urak és hölgyek csupán arra hivatottak, hogy rögzítsék a hívást és továbbítsák azt egy szupertitkos irodába, egy szupertitkos kollégának, aki bizonyára rettenetesen fontos pozíciót tölthet be, mivel őt közvetlenül nem lehet felhívni és minimum 2 napig tart, mire ő visszahív?


Hónapok óta szeretnék megszabadulni tőlük, de egyszerűen nem megy. Próbáltam higgadtan, próbáltam ingerülten, próbáltam az arany középúton maradva, de eredménytelen. Pontosabban eredmény az van, méghozzá nem is kevés: 80.534 Ft. Ebből "dth dvr kártérítés 65.000 Ft ".

Ez úgy tűnik, egy ügyvéd bevonásával megoldandó, becsületbeli ügy lesz...


... folytatása következik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Design by Amanda @ Blogger Buster